Nou escape room a Santa Margarida i Monjos

27/05/2021

Santa Margarida i els Monjos estrenarà un escape room, un nou producte turístic temporal que s’oferirà des del Ciarga a partir del proper dia 5 de juny.

Amb el títol aquesta proposta neix com un atractiu afegit a la visita que ja s’ofereix al Ciarga i l’activitat finalitzarà amb una visita a la part museïtzada del recinte.
La iniciativa s’anomena Escape Room Serral i plantejarà una situació relacionada amb la memòria històrica i la guerra aèria, un fet que, segons la regidora de Turisme, Esther Marmaneu, “permetrà apropar la història a través del joc a un tipus de públic que d’altra manera potser no s’hi interessaria”.

L’activitat d’escapisme es podrà fer tots els dissabtes i els diumenges a la tarda de juny a setembre i per participar-hi s’hauran de comprar les entrades al web www.ciarga.cat a partir del 31 de maig.

L’Escape Room Serral és una activitat recomanada per a majors de 9 anys i ha estat elaborada conjuntament per les empreses penedesenques Can Bruna i El Celler 1890, que fa anys que tenen en marxa altres projectes d’aquestes característiques.

Arxivat a: General, Turisme
Scape Room Serral