Treballs de millora a l’avinguda de Catalunya

21/05/2021

El proper dilluns 24 de maig s’iniciaran els treballs de millora del paviment i del drenatge del tram central de l’avinguda de Catalunya.

Les obres comportaran les següents afectacions:

• Es tallarà el trànsit rodat de l’avinguda entre el carrer de Santa Margarida i l’avinguda de cal Rubió. Venint de la Ràpita es podrà arribar fins a l’aparcament de l’Ajuntament.

• El veïnat que hagi d’accedir a la zona nord de l’avinguda ho podrà fer  arribant fins al carrer de Sant Joan.

• Es restringirà l’estacionament al carrer de Sant Josep, fins al carrer de Santa Margarida, per prioritzar el pas de vehicles i serveis.

 • Els contenidors de rebuig i orgànica dels carrers d’Àlvarez Cuevas i d’Anselm Clavé  es traslladaran a la plaça de les Vinyes, al carrer de Maó i a l’aparcament de l’Ajuntament, degut a la recollida diària dels mateixos.

 • Els vehicles que hagin de creuar el nucli dels Monjos ho podran fer per la rambla de Penyafel i el carrer de les Flors.

 Les parades d’autobus de l’avinguda es traslladaran a l’avinguda de Cal Salines (davant el Punt d’informació) i a l’avinguda de Cal Rubió (davant la ferreteria).

L’ajuntament ha informat de les obres de forma particular al veïnat i establiments de la zona i ha establert mesures de suport per facilitar la ciruclació i les rutes de càrrega i descàrrega de mercaderies a la zona nord de l’avinguda.

Aquestes mesures seran vigents fins a la finalització de les obres, previsiblement el divendres 28 de maig.

Arxivat a: General, Urbanisme, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos