Inscripcions per al Casal d'estiu 2021

20/05/2021

Casal lúdic d’estiu per a infants i joves

El proper dilluns 24 de maig s’obrirà el termini d’inscripcions per al Casal Lúdic Esportiu que es farà  enguany a Santa Margarida i els Monjos.

L’oferta de lleure estiuenca està organitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament i està adreçada a infants de 3 a 12 anys (que hagin cursat de P3 a 6è curs). El casal es farà del 28 de juny al 30 de juliol al matí, a les escoles Arrels, dels Monjos, i Sant Domènec, de la Ràpita i comptarà amb espais amplis oberts per a realitzar les activitats.

Enguany, i com a novetat, també s’ha programat un Casal de Joves que es farà del 5 al 16 de juliol a la sala Alguer dels Monjos i una sortida al Port del Compte del 19 al 23 de juliol. Aquestes dues propostes estan adreçades a joves de 1r d’ESO a 1r de Batxillerat.

Les inscripcions es faran de forma telemàtica fins al 18 de juny i s’ha habilitat un telèfon de suport per a dubtes durant el procés d’inscripció.

Arxivat a: Infància, Joventut, Ensenyament, Esports, General
casal estiu

Arxius adjunts