Torna el Remeiart

12/05/2021

L’ajuntament organitza de nou el festival de les herbes remeieres amb importants adaptacions a les actuals mesures de seguretat

Després d’una edició sense festival, el Remeiart 2021 es durà a terme del 4 al 20 de juny a Santa Margarida i els Monjos, amb un important conjunt de novetats pensades per adaptar, en la mesura del possible, la seguretat de tots els esdeveniments davant la Covid.

En aquest sentit es mantenen els principals actius del festival, com ara les Cuines i Tapes, la Fira i l’Herbes Campus, però s’ha optat per no celebrar actes nocturns com la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes o altres activitats paral·leles.

Les Cuines i Tapes comptaran enguany amb 14 establiments del municipi que oferiran únicament tapes i amb la possibilitat d’emportar-se-les a casa. A més, enguany s’incorpora un espectacle d’animació de carrer amb una inspectora de tapes o un xef que interactuaran amb el públic que estigui a les terrasses dels establiments.

Pel que fa a la Fira, aquesta es durà a terme, com sempre, al Castell de Penyafort però amb importants adaptacions al moment actual. Enguany, per exemple, no es podrà comptar amb el trenet de pujada al castell però s’oferiran propostes d’entreteniment al llarg del camí d’accés al recinte; es reforçaran els controls d’accés per garantir la seguretat i la distància entre els visitants i s’ampliarà la programació de xerrades i tallers, que enguany comptaran amb reserva prèvia i amb un preu simbòlic d’inscripció per garantir l’assistència.

L’Ajuntament destinarà els diners d’aquestes inscripcions a projectes de millora mediambiental ja que aquest serà també un dels grans eixos del festival 2021, que apostarà per una major conscienciació del públic en aspectes de sostenibilitat i aplicarà propostes com la introducció d’envasos 100% reciclables per a totes les tapes que s’adquireixin per emportar.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Joventut, Medi ambient, Coronavirus, Turisme
remeiart 2019