Tret de sortida als plans d'ocupació, que donen feina a 14 persones

21/04/2021

El projecte de foment de l'ocupació que l'Ajuntament ha impulsat amb l'objectiu de reactivar el mercat de treball i l'economia local ha començat a caminar. L'alcaldessa ha donat avui la benvinguda a les 14 persones que participen en els plans d'ocupació inclosos en aquest Pla de foment de l'ocupació de Santa Margarida i els Monjos.

En l'acte de benvinguda a les 14 persones seleccionades que s'ha fet avui a la Casa de Cultura Mas Catarro, l'alcaldessa, Imma Ferret, ha felicitat els participants per haver superat el procés de selecció que els permetrà treballar per a l'Ajuntament els pròxims sis mesos, fins el 20 d'octubre. L'alcaldessa ha destacat "l'oportunitat que donen els plans d'ocupació de conèixer l'Ajuntament, no només com a ciutadans sinó també com a treballadors" i al mateix temps s'ha destacat un des objectius del projecte, "que totes dues parts en surtin beneficiades", com s'ha afirmat des del Servei Local d'Ocupació.

La contractació s'ha fet a persones amb diferents perfils ocupacionals: dos peons forestals i de jardineria; un administratiu adscrit al suport a la digitalització dels comerços del municipi; dos agents cívics; dos peons de brigada municipal; dos conserges/recepcionistes; una persona formadora en costura i patronatge, i quatre auxiliars de costura. En el marc dels plans d'ocupació a totes aquestes persones se'ls donarà les eines per tal que en acabar el contracte puguin encarar amb garanties la incorporació al mercat laboral.

El projecte de foment de l'ocupació és una iniciativa de l'Ajuntament per tal de pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la Covid19.  Atès que la pandèmia ha conduït a una aturada de l'economia i la destrucció de molts llocs de treball, es pretén a través d'aquest pla reactivar l'ocupació i per això s'adreça a persones aturades i en risc d'exclusió. 

Arxivat a: Economia
benvinguda plans ocupació 2021