L'edició 2021 dels Pressupostos Participatius dobla la dotació fins als 80.000€

16/04/2021

L'Ajuntament impulsa una nova edició dels Pressupostos Participatius, una iniciativa que s'obre a la ciutadania per tal que proposi i decideixi sobre la partida de 80.000€ del capítol d’inversions que s'ha reservat. D'aquesta manera, enguany es dobla la dotació respecte la darrera convocatòria.

El calendari de la convocatòria 2021 comença el 26 d'abril, data a partir de la qual es poden presentar propostes. El període de presentació de propostes finalitzarà el dia 7 de maig. Entre el 10 de maig i el 23 de juny es farà la valoració tècnica de totes les propostes presentades, de manera que les que quedin seleccionades es donaran a conèixer el 28 de juny.

El 5 de juliol s'obrirà el període de votacions de les propostes, que finalitzarà el 15 de juliol. Finalment, el dia 13 de setembre es presentaran públicament els resultats. La participació s’obre als veïns i veïnes i entitats de Santa Margarida i els Monjos, que podran presentar les seves propostes. El procés de votació es reserva per a la ciutadania empadronada al municipi major de 16 anys.

Aquesta és la tercera edició del procés participatiu. L’any 2018, d’un total de setze propostes, van resultar guanyadores la col·locació de desfibril·ladors DEA i OVACE a les escoles del municipi i les millores en l’accessibilitat a equipaments municipals. L’any 2019, d’un total de vuit propostes acceptades, la ciutadania va donar com a guanyadora la millora en els patis dels centres educatius del municipi.

Més informació sobre la convocatòria i sobre com participar, en aquest enllaç.

Arxivat a: Participació ciutadana
pressupostos participatius 2021