Commemoració del 90è aniversari de la proclamació de la Segona República

14/04/2021

Amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la Segona República, l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat una programació commemorativa de l'efemèride amb dos actes que es duran a terme aquesta setmana al Castell de Penyafort.

Avui, 14 d'abril, es farà l'acte institucional que culminarà amb la projecció del documental "Las Sinsombrero", de Tània Balló, Serrana Torres i Manuel Jiménez, un treball del 2014 que visibilitza el paper de les creadores artístiques que van excel·lir en diferents disciplines en el marc de la Generació del 27. L'acte començarà a tres quarts de 7 de la tarda.

El segon acte es farà dissabte, 17 d'abril, a les 7 de la tarda també al Castell de Penyafort, on es projectarà la pel·lícula "Josep", un film animat dirigit pel ninotaire Aurélien Froment «Aurel», que versa sobre la figura de Josep Bartolí, escriptor, dibuixant i sindicalista que va retratar la realitat dels exiliats republicans a França.

Tots dos actes es faran seguint les mesures Covid i cal fer reserva prèvia enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al  669 28 75 39.

Arxivat a: Cultura
90 anys 2a república