La Brigada Jove 2021 comença a treballar

06/04/2021

Avui s'ha donat el tret de sortida a la tercera edició de la Brigada Jove, la iniciativa que impulsa l'Ajuntament per oferir a joves d'entre 16 i 22 anys de continuar la recerca de feina o reprendre la formació un cop finalitzi el seu pas per aquests tres mesos de treball en diferents ocupacions. Les tres noies i el noi seleccionats per formar part de la Brigada Jove 2021 comencen en seu contracte de treball avui i finalitzarà el 5 de juliol.

L'equip de la Brigada Jove 2021, seleccionat d'un total de 14 aspirants, passarà cada mes per una de les ocupacions que s'ofereixen: peó de brigada, consergeria, auxiliar de llar d'infants i peó forestal. La feina es combinarà amb tutories setmanals reforçant el treball en equip.

El projecte Brigada Jove s'inclou en el Pla de foment de l'ocupació, fruit del treball en xarxa dels serveis d'Ocupació, Educació i Joventut de l'Ajuntament, que també implica la participació d'altres àmbits municipals.

Arxivat a: Economia, Ensenyament, Joventut
brigada jove 2021