Programa d'actes per a Setmana Santa i Pasqua 2021

25/03/2021

Tot i les restriccions vigents a causa de la pandèmia, la celebració dels actes de Setmana Santa i Pasqua al municipi tiren endavant adaptats a la situació sanitària del moment.

Diumenge, 28 de març, es farà la celebració del dia de Rams, a les 10.30h a la Ràpita i a les 12h als Monjos. Enguany, però, no es farà la benedicció col·lectiva de palmes i palmons i tampoc la processó d'entrada.

Les celebracions litúrgiques continuaran Dijous Sant, 1 d'abril, a les 16h a la Ràpita i a les 19h als Monjos; Divendres Sant, 2 d'abril, amb l'ofici a les 19h als Monjos; la vetlla pasqual de dissabte, 3 d'abril, als Monjos, i la celebració de diumenge de Pasqua, 4 d'abril, a les 10h a la Ràpita i a les 12h als Monjos.

El mateix dia 4, la coral infantil La Bombeta Màgica ha organitzat una cantada de caramelles per diferents punts del poble de la Ràpita a partir de les 10h.

Els actes de Setmana Santa i Pasqua al municipi finalitzaran, com és habitual, amb l'Aplec de Penyafel, que organitza l'Associació Amics de Penyafel amb la col·laboració de la parròquia i l'Ajuntament. A les 12h es farà la missa a l'exterior de l'ermita; a continuació la Cobla Catània oferirà en aquesta ocasió un concert, i finalment es farà el sorteig de la mona.

En aquest sentit, per a participar a l'Aplec no cal reserva prèvia i tots els actes es faran a l'exterior amb seient i aforament limitat. 

Arxivat a: Festes i Tradicions
ermita Penyafel