Convocatòria de beques per al curs 2021-2022

22/03/2021

A partir del dia 6 d'abril ja es poden sol·licitar les beques per a llibres, ordinadors i colònies escolars, llar d'infants, menjador de la llar d'infants i activitats extraescolars per al curs 2021-2022. Les persones que les sol·licitar presencialment han de demanar cita prèvia a Serveis Socials a partir del 25 de març al 93 898 08 71.

Les persones beneficiàries de les beques han de ser alumnat empadronat al municipi i inscrit en algun centre d'educació infantil, primària i secundària de Santa Margarida i els Monjos. Altres requisits per accedir-hi són trobar-se en una situació familiar especial amb necessitats socials i econòmiques segons els barems establerts; acreditar DNI/NIE i/o ingressos, i adherir-se al programa de Socialització de llibres en el cas que el centre escolar en tingui.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 10 de maig.

Les bases i la sol·licitud es poden consultar en aquest enllaç.

Arxivat a: Ensenyament
centres escolars