Tall de circulació per obres en un tram de l'N-340 entre els Monjos i la Ràpita

23/02/2021

A partir d'avui, 23 de febrer, queda tallat al trànsit de vehicles l'Eix Cívic entre els Monjos i la Ràpita, concretament el tram de la l’antiga carretera N-340 comprès entre el carrer de l'Estació i el carrer Montserrat/Camí Fondo.

El motiu d'aquest tall és la instal·lació d'un nou col·lector d'aigües pluvials per reforçar així el desguàs que hi ha actualment i evitar les inundacions que es produeixen en episodis de pluja intensa.
Les obres consistiran en la instal·lació d'un col·lector de formigó d'1,5m de diàmetre que travessarà la calçada.
Es preveu que les obres tinguin una durada de 6 setmanes aproximadament i mentre durin les obres s'ha habilitat un pas alternatiu per als vehicles. També es veurà afectat el servei d'autobusos. Així, la parada de l'avinguda Catalunya situada a l'alçada de la Costa Daurada queda anul·lada i se situa ara al Camí de les Fàbriques.
Arxivat a: Via Pública
obres eix cívic