L'Ajuntament impulsa plans d'ocupació per reactivar el mercat de treball i l'economia local

16/02/2021

L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos impulsa un pla de foment de l'ocupació amb l'objectiu de reactivar el mercat de treball i l'economia local. Amb aquesta intenció ha obert la convocatòria del procés de selecció de 14 persones que participaran en plans d'ocupació inclosos en aquest Pla de foment de l'ocupació.

El projecte de foment de l'ocupació és una iniciativa de l'Ajuntament per tal de pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la Covid19.  Atès que la pandèmia ha conduït a una aturada de l'economia i la destrucció de molts llocs de treball, es pretén a través d'aquest pla reactivar l'ocupació i per això s'adreça a persones aturades i en risc d'exclusió. El pla donarà feina a 14 persones durant l'any 2021 amb contraces temporals de 6 mesos de durada.

En concret, es contractaran persones amb diferents perfils ocupacionals: dos peons forestals i de jardineria; un administratiu adscrit al suport a la digitalitzaxió dels comerços del municipi; dos agents cívics; dos peons de brigada municipal; dos conserges/recepcionistes; una persona formadora en costura i patronatge, i quatre auxiliars de costura.

El termini per presentar la sol·licitud al procés de selecció comença el 17 de febrer i finalitza el pròxim 8 de març. El model de sol·licitud es pot descarregar de la web (adjunt a les bases de la convocatòria) o recollir presencialment a les oficines municipals o al Club de la Feina (a la biblioteca municipal, dimarts i divendres, de 10h a 13h).

 

Arxivat a: Economia
carrers 1

Arxius adjunts