Santa Margarida i els Monjos proposa viure un carnaval confinat

05/02/2021

Santa Margarida i els Monjos proposa aquest any viure un carnaval confinat, adaptat a les circumstàncies provocades per la pandèmia.

La proposta ha estat elaborada conjuntament per les entitats de carnaval del municipi, l’associació Comerç del Foix i l’Ajuntament, que han coordinat esforços per crear un programa adaptat a les circumstàncies.

Les iniciatives s’iniciaran el proper dia 7 de febrer amb un concurs de fotografies de disfresses a Instagram, organitzat pels grups de carnaval de Santa Margarida i els Monjos. Les bases es poden consultar en aquesta mateixa pàgina. 

Durant aquests dies les escoles del municipi gaudiran d’espectacles infantils a càrrec de Jaume Barri i Carles Cuberes.

Finalment del 17 al 28 de febrer la casa de cultura Mas Catarro acollirà una mostra de disfresses i elements dels grups de carnaval de Santa Margarida i els Monjos. L’exposició es podrà veure de dilluns a divendres de 16 h a 21 h i els diumenges d’11 h a 13 h.  El dilluns, dia 22, l'exposició obrirà a les 18h.

Els dies 13 i 14 de febrer es convida també el veïnat a guarnir els balcons amb elements de carnaval.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts