L’ajuntament impulsa una enquesta per conèixer les necessitats de comunicació de la població

27/11/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha impulsat una enquesta per avaluar quines són les necessitats i els hàbits de coneixement de la informació local durant la pandèmia.

L’enquesta s’ha començat aquesta setmana de forma presencial i s’allargarà durant la primera quinzena de desembre. A partir d’aleshores les persones que desitgin respondre-la de forma telemàtica ho podran fer a través d’un enllaç al web i a les xarxes socials municipals

L’estudi pretén avaluar el grau de coneixement que la ciutadania té de les notícies que es generen o que tenen a veure amb el municipi, especialment en aquest temps en el que la crisi sanitària ha obligat a fer un esforç important per oferir informació actualitzada i contrastada sobre tot allò que fa referència a la pandèmia i a les seves derivades.

Les dades que es recullin permetran poder analitzar possibles opcions de millora dels canals d’informació municipals.

Arxivat a: General, Participació ciutadana, Política, Salut, Coronavirus
ajuntament de Santa Margarida i els Monjos