Mesures de seguretat per al mercat dels diumenges als Monjos

22/10/2020

A partir d’aquest diumenge, el mercat dels Monjos obrirà amb el 100% de les parades d’alimentació i el 50% de les parades de la resta de sectors.

Les parades s’instal·laran a l’àrea delimitada per l’avinguda de Cal Salines i sobre el pàrquing del mercat, mentre que a la rambla de Penyafel no hi haurà parades. Per aquest motiu, no es podrà fer ús del pàrquing asfaltat del mercat.
L’aforament es manté al 30%, tal i com marquen les mesures decretades per la Generalitat. També es manté i es reforça el control als accessos, ubicats a l’avinguda de Cal Salines i al punt d’informació del mercat.
L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat i al civisme per tal de complir les mesures de seguretat requerides per frenar l’expansió de la Covid19.

Arxivat a: Fires i comerç
mercat