Comença el curs a l'Escola d'Adults

29/09/2020

Aquest dilluns 28 de setembre va començar un nou curs de l'escola d'adults municipal Fina Garcia Mateu a la Masia Mas Catarro. Un curs marcat per les mesures de protecció, control i prevenció de la COVID-19.

S'inicien els cursos d'idiomes i formació general i instrumental així com les cursos de preparació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior per aquelles persones que no disposen de la titulació corresponent (ESO i/o Batxillerat) per accedir a aquests graus de formació professional.

També enguany torna a fer-se el PFI d'auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics, un curs per a joves d'entre 16 i 20 anys que no han assolit l'ESO i que poden formar-se en un àmbit professional (el manteniment informàtic) i assolir un títol de tècnic auxiliar reconegut pel departament d'Educació, a més de millorar les seves opcions de continuar en el sistema acadèmic de formació professional.

D'altra banda, cal recordar que el final de curs passat, tot i el confinament per COVID, el 100% dels alumnes que es van presentar a proves d'accés a CFGS i universitat majors de 45 anys van aprovar (12 alumnes) i també 8 dels 9 alumnes que es van presentar a la prova d'accés a CFGM.

Arxivat a: Ensenyament
inici curs 2020