Infància i les Ampa donen a conèixer l'oferta d'activitats per al curs 2020-2021

24/07/2020

El servei d'Infància i les Ampes dels centres educatius de Santa Margarida i els Monjos han donat a conèixer les activitats que s'oferiran a les famílies per als infants i joves d'entre els 3 i els 17 anys per al curs 2020-2021. D'altra banda, s'anuncia la suspensió de la Fira d'extraescolars que s'havia de fer el mes de setembre al municipi.

Les activitats corresponen a les organitzades des del servei d'Infància de l'Ajuntament a través de la ludoteca La baldufa i la Casa dels Passos Petits, i també les que impulsen les Ampa dels diversos centres educatius del municipi. En el cas de les inscripcions a les activitats de les Ampa, ja es poden fer des d'ara i fins el 20 de setembre.

La informació sobre l'oferta d'activitats es pot trobar en aquest enllaç.

D'altra banda, des del servei d'Infància també s'ha anunciat que la 5a edició de la Fira d'Extraescolars que s'havia de dur a terme el mes de setembre no es podrà fer a causa de la incertesa en la situació sanitària causada pel Covid19.

Arxivat a: Infància
activitat ludoteca