L'Ajuntament s'adhereix a la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI amb diverses accions

26/06/2020

Coincidint amb la celebració aquest diumenge 28 de juny del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos s’adhereix a les reivindicacions que el Consell Nacional LGTBI fa públiques en el seu manifest i durà a termes unes accions de suport.

Així, s’ha elaborat una pancarta amb el lema “Santa Margarida i els Monjos per la igualtat i la diversitat sexual” que s’instal·larà al balcó de l’antic ajuntament, a la plaça Pau Casals.

 D’altra banda, com cada any, es durà a terme una acció en un espai urbà de manera que hi quedi fixa. En aquesta ocasió, es pintarà un banc ubicat davant de l’ajuntament amb els colors representatius del moviment LGTBI.

 Així mateix, s’han fet unes peces de vídeo en format adequat per a xarxes socials i que es penjaran el mateix dia 28 de juny.

 L’Ajuntament també participa en una acció de la xarxa del Servei d’Atenció Integral (SAI) LGTBI de la Generalitat, que tindrà com a resultat un audiovisual en el que hi col·laboren diferents municipis de Catalunya.

 

Enllaços a les peces de vídeo:

https://bit.ly/2ZiSGnJ

https://bit.ly/2BSlrzu

https://bit.ly/3iakjYX

https://bit.ly/38cZhnG

https://bit.ly/2CKvyXG

Arxivat a: Igualtat
pancarta orgull LGTBI