En marxa el sistema de cita prèvia per accedir a la piscina municipal

19/06/2020

A partir d’aquest diumenge a les 11 del matí ja es pot accedir al sistema de reserva per entrar al recinte de la piscina, que enceta temporada dilluns, 22 de juny. Aquest és el sistema que adopta la piscina municipal com a mesura de seguretat per evitar la propagació del Covid19.

La reserva es podrà fer a través de la web municipal amb 24 hores d’antelació i fins a 10 minuts abans de l’inici de cada torn. Així mateix, les anul·lacions de reserves o canvis d’horari s’hauran de fer amb 3 hores d’antelació.

D’altra banda, les reserves s’hauran de fer de manera individual mitjançant un registre com a usuari sempre des de la web. Cada persona que faci reserva podrà portar fins a cinc acompanyants. En cas de no haver fet cita prèvia, l’entrada estarà subjecta a la disponibilitat de l’aforament. La piscina obre amb totes les mesures de seguretat i higiene previstes atesa la situació excepcional d'aquest estiu i el recinte estarà parcel·lat de manera que cada usuari disposarà d'un espai assignat per poder mantenir les distàncies obligatòries.

Cal recordar que la piscina obrirà en franges de tres hores (d’11 a 13.50h, de 14 a 16,50 h i de 17 a 20 h) i que entre franja i franja el recinte haurà de quedar totalment buit. A més, el preu de l’entrada es reduirà i serà gratuïta per als menors de 5 anys i els més grans de 65 anys. Els infants de fins a 12 anys han d’accedir al recinte acompanyats d’una persona adulta.

Arxivat a: Esports
piscina