L’Ajuntament aprova la regulació de funcionament dels espais municipals

17/06/2020

L’Ajuntament ha aprovat inicialment aquesta setmana els reglament de funcionament de diversos espais municipals a fi de garantir un protocol d’ús públic dels mateixos. Els espais són el Casal de la Gent Gran Josep Solé i Planes i la casa de cultura Mas Catarro, dels Monjos, o el local social de la Costa Daurada.

Els reglaments es van aprovar per unanimitat al ple celebrat el passat dilluns a l’ajuntament en el que també es va aprovar un expedient de modificació de crèdit al pressupost general per a l’exercici 2020, amb els vots a favor del PSC, JUNTSxCAT i PA-CUP i l’abstenció d’ERC.

El plenari també va donar compte de les mesures organitzatives per a la reincorporació progressiva a l’activitat presencial del personal de l’ajuntament i del protocol per a l’obertura al públic de serveis i activitats de competència municipal. En el mateix apartat es va donar compte i aprovar per unanimitat la justificació de les assignacions dels grups municipals any 2019.

En l’apartat de mocions es van aprovar per unanimitat la proposta de JUNTSxCAT sobre la gestió del procés de reobertura escolar; la proposta de resolució del PSC per fer públiques les actes de reunions del grup de treball dels portaveus sobre propostes i mesures socioeconòmiques per pal·liar els efectes de la crisis derivada de la pandèmia de la Covid-19; i una moció del grup de PA-CUP entrada per urgència en suport a les treballadores i treballadors afectats pel tancament de NISSAN.

Una altra moció del PSC sobre els ajuts Covid-19 a l’habitatge es va aprovar amb els vots a favor del PSC, PA-CUP i JUNTSxCAT i l’abstenció d’ERC.

Finalment, les mocions presentades pel grup d’ERC per exigir al govern espanyol el pagament immediat de les prestacions econòmiques als i les afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació; i sobre les mesures econòmiques i socials per superar la crisi del Covid-19, no van prosperar. La primera amb els vots a favor d’ERC i JUNTSxCAT, l’abstenció de PA-CUP i el vot en contra del PSC: i la segona amb els vots a favor d’ERC, l’abstenció de JUNTSxCAT i  el vot en contra del PSC i PA-CUP.

 

Arxivat a: Cultura, Economia, General, Participació ciutadana
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos