Aquest cap de setmana es reprenen les visites al CIARGA i al Castell de Penyafort

10/06/2020

Aquest cap de setmana es reprendran les visites als principals equipaments turístics de Santa Margarida i els Monjos.

El Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) obrirà en el seu horari habitual, dissabtes i diumenge de 10 h a 14 h, amb control d’aforament.

Pel que fa al castell, el punt d’informació encara no té oberta l’atenció al públic però es reprenen les visites guiades que es duen a terme cada diumenge a les 11 i a les 12. Per fer la visita és imprescindible reservar anticipadament al telèfon  669 28 75 39.

La represa d’activitats als dos centres complementa l’obertura del punt d’informació turística del mercat, que s’ha fet aquest cap de setmana i la de la zona d’autocaravanes, que ja ha acollit els primers visitants.

Arxivat a: Cultura, Economia, Fires i comerç, General, Coronavirus, Turisme
Ciarga