L’Ajuntament posa en marxa la campanya 'Segueix la Margarida' pel distanciament al carrer

04/06/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha engegat la campanya ‘Segueix la Margarida’ per ajudar a respectar les mesures de distanciament social al carrer, especialment mentre s’espera per accedir als principals equipaments municipals o als establiments més concorreguts.

La proposta pintarà margarides blanques a la via pública a una distància que permeti respectar el distanciament social perquè les persones puguin trepitjar cada margarida per ser conscients d’aquesta distància.

En aquesta primera fase la campanya vindrà acompanyada d’accions de difusió a les xarxes socials i suports de comunicació municipals.

Arxivat a: Economia, Fires i comerç, General, Salut, Coronavirus, Via Pública