Es reprèn l’atenció presencial a l’ajuntament i la biblioteca de Santa Margarida i els Monjos

28/05/2020

 

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos reprendrà l’atenció presencial a partir del proper dilluns dia 1 de juny per tal d’atendre aquelles qüestions urgents que no es puguin dur a terme de forma telemàtica. Aquesta setmana s’estan acabant d’adaptar els espais d’atenció al públic amb noves mesures de protecció.

L’atenció a l’Oficina d’atenció a la Ciutadania (OAC) i al Registre Civil de l’Ajuntament es farà sempre sota cita prèvia, que s’haurà de demanar al telèfon 93 898 02 11.

Dilluns també obrirà la Biblioteca amb cita prèvia i atenció personalitzada  únicament per préstec de documents. La cita es pot demanar al telèfon 93 818 67 05 o bé a través del formulari que hi ha a la Biblioteca virtual o del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El retorn dels documents es farà a través de la bústia de retorn situada a l’exterior de la biblioteca.

Les mesures de reobertura progressiva s’han aplicat també altres equipaments com ara l’escola d’adults Fina Garcia, que obrirà amb cita prèvia per atendre consultes i tràmits relacionats amb les preinscripcions, i al cementiri municipal, que allarga el seu horari d’obertura als diumenges. D’aquesta manera es podrà accedir al recinte, amb control d’aforament, els dissabtes i diumenges de 9 h a 13 h.

Finalment, els serveis socials municipals obriran puntualment amb cita prèvia, únicament per atendre tramitacions de les beques escolars. Per demanar-la cal trucar al 93 898 08 71.

Pel que fa a altres espais, dilluns també reobrirà la zona de l’aparcament del mercat destinada a les autocaravanes i s’aniran reobrint progressivament les instal·lacions esportives, únicament per a ús dels clubs i sota les mesures d’aforament i seguretat establertes.

Per accedir als equipaments municipals caldrà passar un control de temperatura, dur mascareta i respectar les mesures higièniques establertes. 

Arxivat a: General, Salut, Coronavirus, Turisme, Via Pública
Ajuntament