L’Ajuntament reestructura la regidoria de promoció econòmica per millorar l’atenció a persones i empreses

25/05/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha decidit reestructurar la regidoria de promoció econòmica per coordinar iniciatives que permetin la millora de l’atenció i l’acompanyament al teixit productiu, comerços, treballadors/es i persones en situació d’atur en l’actual context de crisi generada per l’afectació del coronavirus.La iniciativa forma part de la línia de treball col·laboratiu entre departaments, que l’Ajuntament ja ha encetat fa mesos i que ara ha fet un pas més amb la unió, en una mateixa àrea de treball, de les tècniques de comerç, turisme, economia social i solidària i ocupació

La nova àrea treballarà de forma coordinada sota la direcció d’alcaldia per fomentar l’ocupació de la ciutadania; impulsar mesures de suport al teixit empresarial i a les persones treballadores i activar el consum en el comerç local i per tant la reactivació de l’activitat del teixit productiu i empresarial del municipi.

Ara mateix l’equip d’aquesta nova àrea, format per cinc tècniques, està enllestint un pla de reactivació econòmica pel teixit productiu durant i per a després d'aquesta situació d’emergència; un pla de suport als comerços i professionals del municipi, amb formació i assessorament individualitzat per fomentar la seva reactivació i recuperació; i una campanya de sensibilització conjuntament amb els agents econòmics locals per promoure el comerç del municipi, establir cadenes de valor local, el consum de productes de proximitat i l’economia local.

El nou departament s’ha suplementat econòmicament per poder vehicular subvencions creades per a microempreses i autònoms.

Per contactar amb la nova àrea s’ha creat el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per atendre les consultes derivades de la situació d’emergència en matèria de comerç i ocupació.

Arxivat a: Economia, Fires i comerç, General, Política, Salut, Coronavirus, Turisme
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos