Demà dissabte comença el repartiment de mascaretes a Santa Margarida i els Monjos

08/05/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos iniciarà demà dissabte el repartiment de les primeres mascaretes que ha adquirit per distribuir gratuïtament a tot el veïnat.

Avui ha arribat la primera remesa de les 10.000 mascaretes adquirides i demà es començaran a repartir casa per casa, entre les 10 del matí i les 2 del migdia.

Es lliurarà una mascareta per resident i el repartiment el faran membres de Protecció Civil i de l’ADN Monjos, persones voluntàries i regidors i regidores dels grups municipals.

Aquest primer cap de setmana es donarà prioritat en el repartiment a persones grans o vulnerables i a mesura que es disposi de tot el material s’anirà ampliant el repartiment a tota la població.

Si algú no és a casa quan passin a fer el repartiment es tornarà a passar en dies posteriors.

Les mascaretes són higièniques i reutilitzables, es poden rentar a 60 graus i estan fetes de materials que compleixen amb la normativa UNE 0065.

El repartiment de les mascaretes s’aprofitarà també aquest cap de setmana  per obsequiar, amb una petita margarida adquirida al comerç local, les persones majors de 65 anys que aquest cap de setmana haguessin celebrat la festa de la gent gran, i com a agraïment per l’esforç que estan duent a terme a causa del confinament.

Arxivat a: General, Participació ciutadana, Salut, Coronavirus