L’Ajuntament lliura 19 ‘routers’ perquè l’alumnat en situació de vulnerabilitat pugui seguir el curs escolar

27/04/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha lliurat  19 ‘routers’ de connexió sense fils que donaran servei a famílies del municipi que no tenen accés a internet, per garantir que els infants mantinguin el contacte amb les escoles i l’institut.

L’Ajuntament ha coordinat aquesta iniciativa amb els centres educatius del municipi, que han estat els que han facilitat la llista de l’alumnat que no podia seguir les classes amb normalitat per falta de connexió a internet.

L’adquisició feta per l’ajuntament complementa els 11 ‘routers’ (7 a l’institut, 2 al Dr. Samaranch, 2 al Sant Domènec) cedits pel Departament d’Educació de la Generalitat, que no podia garantir la connectivitat a tot l’alumnat en situació de vulnerabilitat. Els routers estaran actius fins que finalitzi el curs escolar

Amb aquesta mesures, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos vol contribuir a tot l’alumnat del municipi tingui les mateixes oportunitats per continuar amb l’aprenentatge.

Arxivat a: Ensenyament, General, Joventut, Salut
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos