L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos enceta un cicle virtual de contes infantils

21/04/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos encetarà aquest proper diumenge un cicle virtual anomenat Diumenge de Contes.

La proposta pretén oferir als infants del municipi una eina d’entreteniment i alhora de reflexió per poder explorar els canvis que els nens i les nenes estan patint aquestes setmanes, amb modificacions d’hàbits i rutines, i amb  l’aflorament d’emocions i sentiments difícils de gestionar per la mainada.

El cicle inclourà tres contes inicials que es penjaran al web de l’ajuntament i a les xarxes socials cada diumenge a les 12 del migdia.

Els tres contes, personalitzats per a la mainada local, han estat creats per la   companyia de teatre Anna Roca. Els títols escollits són per aquest primer cicle són ‘En Miquelet de les mans brutes’, ‘La Mariona té por’ i ‘La ballarina de plom’.

El primer conte es penjarà el diumenge 26 d’abril i els següents els dies 3 i 10 de maig.

Arxivat a: Cultura, General, Infància, Salut