L’Ajuntament fa el seguiment de més de 70 casos de persones vulnerables

30/03/2020

Els serveis Socials municipals han realitzat aquesta setmana el seguiment de més de 70 persones en situació de vulnerabilitat al municipi.

Des de l’inici de l’estat d’alerta i el conseqüent confinament, aquest servei s’ha focalitzat especialment en l’atenció a les persones que poden quedar aïllades o que tenen especial situació de vulnerabilitat en aquestes dates.

L’atenció a aquestes persones ha requerit aquesta setmana d’unes 110 accions que es tradueixen en suport per anar a comprar productes de primera necessitat o medicaments; visites de seguiment, amb les degudes mesures de protecció; trucades, etc.

En aquesta tasca hi col·laboren també les persones apuntades a la Xarxa d’ajuda Local que aquesta setmana ha realitzat 14 sortides a comprar queviures o medicaments, suports per anar a llençar la brossa, seguiments  telefònics i suports al banc d'aliments.

L’Ajuntament també manté contacte directe amb la residència de persones grans Les Espitlles, amb seu al municipi, des d’on han informat que es troben en situació normal i sense problemes destacables de salut.

Finalment destacar també l’aportació privada per ajudar a les persones en situació de risc. Així, l’empresa Ausolan, que gestiona el menjador de l'escola Dr. Samaranch, ha donat fruita i verdura i La Granja ha augmentat la seva donació setmanal al Banc dels Aliments.

 

 

Arxivat a: Economia, General, Igualtat, Infància, Salut
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos