Mesures econòmiques de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos en relació al coronavirus

17/03/2020

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos s’informa que les taxes i preus públics municipals que corresponen a serveis o activitats (com llar d’infants, ocupació de la via pública per terrasses de bar i restaurants, cursos i activitats organitzades pel servei d'esports de l'Ajuntament, etc.)  que no s’han pogut dur a terme i que no es poden desenvolupar en la situació d’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat seran retornats un cop finalitzi aquesta situació.
Els rebuts corresponents al mes d’abril, en cas que encara perduri aquesta situació, no es giraran.
 

 

Arxivat a: Cultura, Economia, Ensenyament, Esports, Fires i comerç, General, Infància, Joventut, Salut, Turisme, Via Pública
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos