Darreres disposicions en matèria del coronavirus

12/03/2020

Davant la situació d’alerta per la pandèmia de coronavius, i d’acord amb les disposicions de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha decretat aquest matí les següents disposicions, que seran vigents des d’avui dijous 12 de març i fins al 27 de març, ambdós inclosos.

• Tancar l’accés públic als següents equipaments municipals:

Ajuntament vell / Dona al Dia /El Corriol
Camp de futbol municipal 
Casa de Cultura Mas Catarro / Escola d’adults
Casal de la Gent Gran 
Castell de Penyafort 
Ciarga 
Escoles velles de Cal Rubió 
Escoles velles de la Ràpita 
Espai Antistiana 
Gimnàs municipal
La Quadra 
Local de la Costa Daurada
Ludoteca / Casa dels Passos Petits
Molí del Foix 
Pavelló d’esports municipal
Pista poliesportiva municipal
Sala Alguer
Tangram

La Biblioteca municipal tanca l’accés a les sales infantils i de persones adultes i oferirà únicament servei de préstec.

Suspendre tota activitat que es dugui a terme en aquests espais, ja sigui organitzada per l’Ajuntament o per altres entitats.

Suspendre les autoritzacions d’ús d’aquestes espais municipals que s’hagin atorgat a entitats o associacions per a la celebració de festes o activitats socials diverses i les que es puguin sol·licitar durant aquest termini.

• El servei de Llar d’Infants es manté operatiu. Si les directrius del Departament d’Educació indiquen el tancament dels centres escolars de Catalunya, les llars municipals també tancaran el seu servei en les mateixes dates. De la mateixa manera es manté inicialment el servei d’atenció domiciliària (SAD), que depèn dels Serveis Socials Municipals.

• Suspendre la celebració del mercat setmanal dels diumenges dies 15 i 22 de març, així com el punt d’informació del mercat.

• Suspendre totes les activitats organitzades a l’aire lliure per part de l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, així com visites guiades, caminades, rutes, etc.

• L’oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (OAC) romandrà oberta al públic però es recomana a la ciutadania que si no és estrictament i necessari i indispensable, s’abstingui d’anar-hi a fer tràmits. Es recomana que si cal anar-hi es faci amb cita prèvia i es recorda que es poden fer consultes telefòniques i tràmits electrònics.

• L’Oficina de Gestió Tributària (OGT) i els Serveis Socials municipals tan sols atendran amb cita prèvia o atenció telefònica.

Igualment es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades i associacions que siguin prescindibles i es puguin posposar.

Emplaçar a tota la ciutadania a fer-se responsable del seu comportament, adaptar tota activitat a les mesures que en cada moment recomanin o decretin les autoritats i a seguir les mesures higiènico sanitàries i de mobilitat que els organismes i administracions sanitàries realitzin.

S’emplaça a estar a l’aguait de les comunicacions que es facin a través dels canals oficials de l’Ajuntament, de la Generalitat de Catalunya (CatSalut) i del Ministeri de Sanitat.

 

  

Santa Margarida i els Monjos
12 de març de 2020

 

Arxivat a: Cultura, Economia, Ensenyament, Esports, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Igualtat, Infància, Joventut, Medi ambient, Memorial Democràtic, Participació ciutadana, Política, Salut, Seguretat, Turisme, Urbanisme, Via Pública
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos