Dilluns, 4 de novembre, comencen les votacions dels Pressupostos Participatius 2019

30/10/2019

El pròxim dia 4 de novembre comença una nova fase dels Pressupostos Participatius 2019. Fins el dia 15 de novembre totes les persones que vulguin participar podran emetre el seu vot per conèixer quin serà el projecte guanyador. Per votar només cal estar empadronat a Santa Margarida i els Monjos i ser major de 16 anys.

Les votacions començaran a les 9 del matí del dia 4 i es tancaran a les 23.59 h del dia 15 de novembre. Es podran fer presencialment, a les oficines de l'OAC de l'Ajuntament, o bé a través del vot electrònic a la web municipal. 

Cada votant podrà marcar un màxim de tres propostes diferents. Les butlletes que tinguin més de tres propostes marcades es consideraran no vàlides i no computaran en el recompte final. Només comptabilitzarà un vot per persona.

En aquesta segona edició dels Pressupostos Participatius de Santa Margarida i els Monjos s'han seleccionat vuit de les nou propostes presentades. La majoria dels projectes estan relacionats amb el medi ambient o amb la via pública.

Ja es poden consultar les propostes seleccionades i les seves característiques seguint aquest enllaç

Accedeix aquí a la butlleta electrònica.

Arxivat a: Participació ciutadana
pressupostos participatius 2019