Resultats de les cuses 5 i 10 K i el cros escolar de Santa Margarida i els Monjos

23/10/2019

La matinal atlètica de dissabte, amb les curses de 5 i 10 K i el cros escolar de Santa Margarida i els Monjos, va tornar a ser un èxit i al voltant de 800 participants es van repartir per les diverses modalitats i categories, en una jornada rodona que va tenir una temperatura molt agradable per a la pràctica esportiva.

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec, l’institut del Foix, la penya de BTT ‘Ke Passa Tiu’, el F.B. Mas Catarro, el Club Volei Monjos i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, va organitzar aquest dissabte el Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i les Curses de 10 i 5 Km.

El cros i les curses, que en aquests anys s’han convertit en una cita esportiva de referència en l’atletisme català, van comptar amb la participació de gairebé 800 atletes,  500 al cros i prop de 300 a les curses.

Les curses de 5 i 10 km van començar a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km que els corredors van haver de fer una o dues vegades i que transcorria per bona part del parc urbà del Foix. A la cursa reina, els guanyadors van ser Abderraman Samaoui Ait Moussa, amb un temps de 34' 27''; Daniel Moreno, amb 36' 26'', i Gerard Gil, amb 36' 30''. Pel que fa a la primera fèmina va ser Laura Fernández, amb un temps de 44' 34''; Mireia Mauri, amb 46' 40'', i Isabel Abril, amb 49' 17''.

A la prova de 5 km els guanyadors van ser Yassin Kniya, que va registrar un temps de 16' 20''; Naoufel Erraoui, amb 17' 19'', i Joan sella amb el mateix temps, 17' 19''. La primera fèmina a travessar la línea de meta va ser Marta Campa, amb un temps de 20' 30''; Laura Sánchez, amb 21' 16'', i Tannia Quirós, amb 21' 29''.

El cros, que va arrencar una hora més tard, va anar esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories.

Aquí trobaràs les classificacions de les curses i dels diferents grups del cros escolar.

Arxivat a: Esports
cros escolar 2019