Les obres per arranjar el parc de la piscina, a punt de començar

30/09/2019

Els pròxims dies es donarà inici a les obres que s'han de dur a terme al parc de la piscina per remodelar la seva zona esportiva.

La intervenció es farà amb l’objectiu de convertir el parc en un espai obert al carrer amb la construcció d’una nova pista de minibàsquet, la instal·lació d’una nova taula de ping-pong, renovació de l’enllumenat i, sobretot, la instal·lació d’una àrea amb equipaments d’entrenament on poder practicar l’anomenat workout, una disciplina d’activitat física que utilitza com a única eina el pes del cos i que pot practicar-se tant en exterior com en interior. Aquesta actuació es preveu que tingui una durada de tres mesos.
En aquest sentit, cal destacar la participació del Consell de Joves del municipi en el disseny d’aquesta zona del parc, amb aportacions d’idees i recomanacions pel que fa a la distribució i els elements principals que ha de contenir el nou espai.

Arxivat a: Urbanisme
parc de la piscina