L'Ajuntament inicia un expedient disciplinari a un agent de la Policia Local

04/09/2019

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha iniciat un expedient disciplinari a un membre del cos de la Policia Local per haver comès, presumptament, un delicte dolós que està sent investigat judicialment. Aquest fet no està relacionat en cap cas amb la tasca que desenvolupa com a membre de la Policia Local del municipi.

Actualment, aquest membre del cos de la Policia Local no està en servei actiu.

Des de l’Ajuntament es lamenta molt aquest fet i resta a l’espera de la resolució judicial corresponent.

Davant d’aquests fets però, l’Ajuntament està adoptant les mesures necessàries per garantir el bon funcionament del cos de la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos, tot defensant i protegint el lliure exercici dels drets, llibertats i seguretat dels veïns i veïnes del municipi.

Arxivat a: Seguretat