Ple extraordinari avui per aprovar el nou cartipàs municipal

01/07/2019

Avui a les set de la tarda està convocat el primer ple de la nova legislatura en el que es durà a aprovació el cartipàs municipal per als pròxims quatre anys.

En els punts de l'ordre del dia hi ha donar coneixement del cartipàs, nomenar els tinents d'alcalde, membres de la junta de govern i delegació de competències d'alcaldia. Així mateix també es donaran a conèixer aspectes relacionats amb l'organització, com la periodicitat de les sessions plenàries i el nomenament de càrrecs dependents del ple de la corporació. Altres punts inclosos en l'ordre del dia són la composició de la comissió informativa general, els membres de la comissió especial de comptes, l'establiment del règim de dedicació, retribucions, dietes i indemnitzacions; la determinació del número, característiques i tetribucions del personal eventual, i la composició de la mesa de contractació.

Arxivat a: General
ple constiutució ajuntaments 2019

Arxius adjunts