Commemoracions del Dia Internacional de les Dones a Santa Margarida i els Monjos

22/03/2019

Domassos liles a l’Ajuntament, il·luminació lila als equipaments públics o un multitudinari sopar de dones van encapçalar aquest any els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona a Santa Margarida i els Monjos.

Aquest 8 de març va esdevenir una data àmpliament reivindicada arreu del país, amb manifestacions i aturades parcials o totals als entorns laborals, que van fer més evidents les reivindicacions del col·lectiu femení en l’actual entorn social i van posar en valor el paper de les dones al llarg de la història.

Les accions de conscienciació es van iniciar amb la confetinada lila teatralitzada durant la rua de carnaval del 3 de març, seguida dels tallers de conscienciació al Tangram, la penjada de domassos liles a totes les finestres de l’Ajuntament i la il·luminació lila d’alguns dels equipaments públics del 8 al 17 de març.

El divendres dia 15 de març tingué lloc un dels actes més destacats del programa, el tradicional sopar de dones que enguany va aplegar 450 dones i va ser organitzat pels Diables Spantus. Al dia següent, el CCRR de la Ràpita també va convocar el sopar de dones a la societat.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Participació ciutadana
Ajuntament lila 2019