Lliurats els premis de la 35a Mostra Artística de Sant Raimon de Penyafort

07/02/2019

Com cada any la Mostra Artística esdevé un compendi de disciplines artístiques i un concurs que, en aquesta edició, ha comptat amb la participació de 128 artistes amb 226 obres presentades, 94 en la modalitat de pintura general, 3 de pintura local, 14 en dibuix jove, 24 de dibuix, 42 en la categoria de ceràmica, 27 d’escultura, 17 de fotografia en categoria d’adults i 3 en categoria jove. De les obres de pintura, 2 corresponen a artistes joves.

Per categories, en pintura el guanyador ha estat Juan Manuel Torres, de Gavà; seguit d’Amadeu Satorra, de Sant Joan de Mediona i Assun Savall, de Vilafranca del Penedès. En categoria de pintura local el premi ha estat per Jordi Morató de la Ràpita. A la categoria juvenil de pintura el premi, de placa i val de material, ha estat per Mariona Segura de Vilafranca del Penedès.

En la modalitat de dibuix, el primer premi ha estat per Manuel Viceo, dels Monjos; seguit de Ramon Bel, i en categoria juvenil per Anabel Colom de Vilafranca del Penedès.

Pel que fa a la modalitat de ceràmica, el primer premi l’ha obtingut un treball de la ceramista Montse Llanas, de Vilafranca del Penedès, mentre que el segon ha estat per Monica Vallespin, de Sabadell i el tercer, per Isabel Queraltó, de Sant Pere de Riudebitlles.

En l’apartat de fotografia, els guanyadors d’aquesta edició han estat Carles Estela, seguit de Meritxell Batlle i en categoria juvenil Biel Ledesma, tots tres de Santa Margarida i els Monjos.

Finalment, en la modalitat d’escultura el guanyador ha estat Francisco Marquez, de Vilafranca del Penedès, seguit de Jose Miguel Resina, de l’Arboç.

En categoria infantil s’han presentat 419 dibuixos dels quals se n’han seleccionat 287, 86 corresponen a dibuix petits, 78 a mitjans i 123 a grans. En modalitat de ceràmica s’han presentat 21 obres, 3 de les quals de categoria de mitjans i 18 de grans.

Per categories, en dibuix de petits el guanyador ha estat Adil Benouda de l’escola Dr. Samaranch i Fina, seguit de Blanca Romero de l’escola Sant Domènec i Eric Romero de l’escola Arrels. En dibuix de mitjans la guanyadora ha estat Selma Kaddouri, seguida de David Guilera i Ariadna Carreras, tots tres de l’escola Dr. Samaranch i Fina. En dibuix de grans, el primer premi ha estat per Emma Pérez de l’escola Dr. Samaranch i Fina, seguida de Hiba Chabroui de l’escola Arrels, i Dèlia Sánchez de l’escola Dr. Samaranch i Fina.

En la modalitat de ceràmica, el primer premi de la categoria de mitjans ha estat per Arés Maiquez de l’escola Sant Domènec, seguida d’Arnau Marcé de la mateix escola i Noemí Gutierrez de l’escola Arrels.

Finalment, en categoria de grans, el primer premi en ceràmica ha estat per Idaira Sánchez dels Monjos, seguida d’Eric Balaguer de l’escola Arrels i Saoia Romero de l’escola Dr. Samaranch i Fina.

També es van atorgar 5 premis especials en categoria infantil. En categoria de pintura, el premi fou per Sebastian Quiñones, el premi de ceràmica per Julio Pombo i el d’escultura per a Naoim Bouchkaiachakh del centre penitenciari Ponent. En modalitat de fotografia per a Daniel Moral dels Monjos i de dibuix per a Elia Librado de Vilafranca del Penedès.

Totes elles es van poder veure exposades en diferents estances de la Casa de Cultura Mas Catarro fins el passat 31 de gener.

 

Consulteu totes les fotografies de l'acte aquí: https://bit.ly/2GsSBpN

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Participació ciutadana
Premiats MA19
Premiats MA191
MA192
MA193
MA194