Celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants a Santa Margarida i els Monjos

20/11/2018

Santa Margarida i els Monjos celebra el Dia Internacional del Drets dels Infants amb diverses activitats programades aquesta setmana.

La primera tindrà lloc demà dimecres dia 21, a les 17 h, a l’espai Antistiana de la Ràpita, amb una activitat familiar que convidarà a crear un arbre dels desitjos. L’acte, que està a dreçat a tots els públics, inclourà també la lectura d’un conte sobre els drets dels infants.

Els actes continuaran diumenge amb una matinal de propostes infantils i familiars que es durà a terme a les 11 h, a la casa de cultura Mas Catarro i que inclourà  activitats i jocs participatius adreçats a infants fins a 12 anys i les seves famílies.

Aquesta és una proposta que l’Ajuntament programa cada any per tal de donar rellevància a la Convenció sobre els Drets de la Infància, que l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar el 20 de novembre de 1989. Aquest document reconeix els infants com a subjectes de ple dret i estableix els drets civils, polítics, econòmics, socials i culturals dels nens i les nenes de tot el món.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos