L'oficina del síndic visita Santa Margarida i els Monjos

05/04/2018

L’oficina del Síndic de Greuges serà a Santa Margarida i els Monjos el pròxim dijous 12 d'abril. Membres de l’equip del Síndic atendran a l’Espai per l’ocupació i l’emprenedoria (al carrer de Santa Margarida, 14-26), a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general.

Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Síndic actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament i té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals.

També, supervisa les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.

El Síndic és políticament independent i és elegit pel vot majoritari del Parlament de Catalunya. No depèn de cap govern i actua amb objectivitat, llibertat de criteri i independència. Des del juliol de 2004, el síndic de greuges de Catalunya és Rafael Ribó.

 

Arxivat a: General, participació ciutadana, Política
Santa Margarida i els Monjos