Collita de premis per les carrosses i comparses de Santa Margarida i els Monjos

21/02/2018

Les carrosses i comparses del municipi s’han endut aquest any un bon nombre de premis als carnavals celebrats a les nostres comarques.

La triomfadora absoluta d’aquest any va ser la carrossa Warhammer, el temple de les calaveres, de la Ràpita, que ha quedat primera classificada als carnavals de Calafell, Vilafranca i el Vendrell, on també van obtenir el premi a la millor coreografia, i segona al carnaval de Cunit.

El grup Greska Team, del barri de Sardinyola, es va fer també amb el tercer premi a Calafell i el grup Fem Pinya va obtenir el tercer premi del carnaval de Vilafranca amb la carrossa Ressorgiment del Fènix.

Santa Margarida i els Monjos està esdevenint cada vegada més un municipi de referència en els carnavals comarcals, d’una banda per l’aposta per un model de carnaval familiar en la Rua del diumenge i per l’alta participació de carrosses i comparses d’aquest municipi. Enguany s’han creat concretament 9 carrosses i comparses per carnaval.

Carnaval a la Ràpita

El carnaval del municipi s’ha tancat aquest passat cap de setmana a la Ràpita amb una festa Infantil a la tarda i el ball de Carnaval a la nit. Totes dues activitats es van celebrar al Centre Cultural i Recreatiu i van comptar amb una àmplia participació de públic.

Pel que fa al concurs de disfresses s’hi van presentar un total de 14 comparses i va resultar guanyadora el grup A 3 km de Vila, de les Cabanyes. El segon premi se'l va endur la comparsa del grup Fem Pinya, dels Monjos; el tercer el grup de Moja i el quart la comparsa de les Guerreres. 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Santa Margarida i els Monjos