Aquest cap de setmana, Carnaval a la Ràpita

16/02/2018

La Ràpita viurà aquest cap de setmana les seves activitats de Carnaval i clourà les propostes organitzades al llarg d’aquests dies a Santa Margarida i els Monjos.

Els actes es duran a terme dissabte a partir de les 6 de la tarda amb una festa Infantil al Centre Cultural i Recreatiu (CCRR) de la Ràpita, amenitzada pel grup infantil Rah-Mon Roma.

A dos quarts d’onze de la nit es durà a terme el tradicional ball de Carnaval, al CCRR, i el concurs de disfresses.

Actes per a tothom

Al llarg d’aquests dies Santa Margarida i els Monjos ha viscut una gran quantitat d’actes de carnaval.

El més multitudinari va ser la rua del passat diumenge, que va comptar amb unes 4.000 persones de públic i la participació de divuit carrosses i sis comparses. A més va poder ser seguida per nombroses persones de tota la comarca, gràcies a l’emissió en directe de Penedès Televisió.

La rua ha esdevingut un dels actes diürns més importants de les nostres comarques en nombre de participants i de públic i està considerada l’acte de caire familiar més participatiu del carnaval ja que són moltes les comparses formades per colles o membres d’una mateixa família que s’animen a sortir en aquesta rua matinal.

Els actes de carnaval al municipi han inclòs també diverses activitats organitzades pels serveis d’infància i joventut al Tangram i a l’espai Antistiana, la rua infantil de la Ludoteca o els balls i activitats programats per les entitats, com ara la societat La Margaridoia.

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Carnaval Ràpita