El dia 26 arriba la Festa Major d’hivern de la Ràpita

18/01/2018

La Ràpita celebra aquest cap de setmana la seva festa major d’hivern en honor del copatró Sant Raimon de Penyafort, amb activitats que s’allargaran tot el cap de setmana. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc (CCRR).

La Festa Major començarà aquest divendres dia 27 a les 9 de la nit, amb un sopar de Festa Major i l’actuació del cor Xamusia.

L’endemà dissabte les activitats s’iniciaran a dos quarts d’11 del matí amb una matinal infantil amb atraccions. A la nit, a partir de les 11, es durà a terme un ball amb La Banda del Coche Rojo.

Els actes continuaran diumenge dia 28 amb una missa a les 12 a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es farà el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació es celebrarà un concert vermut de festa major.

A la tarda, la festa finalitzarà amb una representació de teatre inclosa dins la programació de la roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Els actes de la Festa Major estan organitzats pel Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Fm hivern Ràpita