Aquest cap de setmana arriba la Festa Major d’hivern dels Monjos

16/01/2018

Un pregó de Joan Carbonell donarà el tret de sortida, aquest proper divendres, dels actes de la Festa Major d’hivern dels Monjos que enguany es durà a terme els dies 19,20 i 21 de gener. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme a la societat La Margaridoia.

La festa es celebra sota l’advocació de Sant Antoni Abat i l’encetarà una traca i el pregó aquest divendres a partir de dos quarts de 9 del vespre. A les 10 és previst que es celebri un sopar popular i seguidament un ball de saló amb el duet Pentagrama.

Dissabte els actes inclouran un selecte concert de Festa Major i un ball de gala, a càrrec del grup Què tal, a partir de dos quarts d’11 de la nit.

Diumenge els actes començaran a les 12 del migdia, amb l’ofici de Festa Major en honor de sant Antoni Abat i amb la participació de la coral La Margaridoia. En acabar s’oferirà un breu concert de les corals Amics de Penyafel i Margaridoia.

Els actes de festa major finalitzaran el mateix diumenge a dos quarts de set de la tarda amb l’actuació l’Elenc Artístic Arbocenc, que representarà l’obra Majorica.

La festa major d’hivern dels Monjos està organitzada per la societat La Margaridoia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Festa Major d'Hivern dels Monjos

Arxius adjunts