Nova deixalleria mòbil a Santa Margarida i els Monjos

20/12/2017

L’Ajuntament ha instal·lat aquesta setmana la nova deixalleria mòbil a l’avinguda de Catalunya, davant l’Ajuntament, després que l’anterior unitat fos robada fa uns mesos.

El nou remolc, amb algunes millores respecte l’anterior, fa parada cada quinzena de mes en una de les sis ubicacions fixades al municipi amb la idea d’acostar el servei al màxim d’usuaris i usuàries possible. En cadascuna de les ubicacions és possible consultar-hi el calendari anual per dates i per ubicacions.

El remolc té un total de vuit compartiments destinats a la recollida de fluorescents i bombetes, olis vegetals, aerosols, residus especials, petits electrodomèstics, petits components informàtics i d’electrònica, piles i bateries.

L’ús de la deixalleria mòbil és exclusiu per a la ciutadania particular del municipi, esdevenint un reforç per a la deixalleria fixa i la resta de recollides selectives de residus.

Els residus no admissibles a la deixalleria mòbil, o massa voluminosos per aquesta, es poden dipositar a la deixalleria municipal que es troba a l’extrem sud oest del Polígon industrial Casa Nova, a tocar del Camí de Sardinyola en horari de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 18 h i els dissabtes fins a les 20 h.

Arxivat a: General, Medi ambient, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos