Segona edició de la fira d’extraescolars i serveis municipals de Santa Margarida i els Monjos

06/09/2017

Santa Margarida i els Monjos acollirà el proper 16 de setembre la segona edició de la Fira d'extraescolars i serveis municipals.

La mostra acollirà les diferents entitats i serveis municipals que ofereixen activitats educatives, de lleure i esportives, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta existent d’una manera conjunta i organitzada per tal que sigui útil per a les persones usuàries.

La Fira es farà al parc de davant la Biblioteca, de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les AMPA de les escoles i l’institut o l’esplai. Tots ells oferiran tallers i demostracions gratuïtes de les seves activitats.

Els assistents podran gaudir també de propostes d’escalada en rocòdrom, un taller de construcció de castells de sorra, skate i jocs esportius i tradicionals  diversos.

 

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, Esports, Fires i comerç, General, Joventut
Edició 2016 de la Fira d'extraescolars i serveis municipals

Arxius adjunts