La Comissió de Festes dels Monjos enceta una campanya per una festa lliure d’agressions sexistes

23/05/2017

El proper 27 de maig engega la campanya “JO DECIDEIXO un festa lliure d’agressions sexistes” en la que es durà a terme una jornada festiva que començarà a les 7 de la tarda, al Molí del Foix, amb la representació de l’obra de teatre “Divorciades, evangèliques i vegetarianes” del director Carles Cases. Els actes continuaran a les 11 de la nit, a la plaça de Pau Casals, amb un concert a càrrec d’Hotel Cochambre i Dj’s.

La Comissió de Festes dels Monjos enceta així una campanya innovadora al municipi dins del marc de la festa major, que pretén dona consciencia a la població de la lluita contra les agressions sexistes que malauradament es donen en la nostra societat.

Per dur a terme aquesta campanya, la comissió ha creat un protocol propi d’actuació i un logotip, que s'utilitzarà  en els diferents esdeveniments festius i lúdics, samarretes i programa. Així mateix s’ha compromès a realitzar una formació per als membres de la Comissió de Festes i d’altres entitats i serveis municipals.

La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i va néixer després que el consistori aprovés una moció contra les agressions sexistes, al ple del passat mes de novembre. 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Joventut, Participació ciutadana
jo deicideixo