Portes obertes al Ciarga amb motiu del Dia Internacional dels Museus

16/05/2017

Aquest cap de setmana es durà a terme una jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la guerra aèria (CIARGA) amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Les persones que vulguin visitar-lo podran fer-ho de forma gratuïta entre les 10 del matí i les 2 del migdia. A més, el diumenge 21, es durà a terme una xerrada sobre els bombardeigs a Catalunya, que anirà a càrrec d’Androna Cultura.

El Ciarga, és un espai ubicat al Parc de la Memòria, al costat del refugi del Serral, a Santa Margarida i els Monjos.

Situat a l’interior del que podria haver estat un hangar de la Guerra Civil, ofereix al visitant la possibilitat de conèixer quina va ser l’evolució del conflicte a Catalunya i el Penedès i el paper de l’aviació republicana, entre altres. El centre compta també amb elements visuals i interactius com ara maquetes d’avions de l’època, audiovisuals, fotografies i material de la Guerra Civil o la reproducció exacta de la cabina d’un avió dels que s’utilitzaven durant el conflicte.

 

Arxivat a: Cultura, General, Memorial Democràtic, Turisme
Ciarga