Galeria d'imatges

ESPECIAL IMATGES ARXIU CORONAVIRUS

BASES DE PARTICIPACIÓ

L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos fa una crida a la ciutadania per crear un arxiu gràfic de l’afectació del confinament per la pandèmia del coronavirus al nostre municipi.

Podran participar-hi totes les persones de Santa Margarida i els monjos.

Les persones que hi vulguin col·laborar podran enviar les seves imatges i vídeos per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Les imatges podran reflectir qualsevol aspecte que les persones considerin rellevant del seu dia a dia durant l’estat d’alarma, de l’aspecte dels carrers de la població (en el cas de les persones que estan dins els supòsits per sortir de casa), de les accions comunitàries des dels balcons del seu veïnat, etc.

Totes les imatges han de fer referència o reflectir fets i escenes particulars del municipi de Santa Margarida i els Monjos.

Tot el material quedarà dipositat a l’arxiu gràfic municipal. La difusió de les fotografies es farà a través del canal que l’ajuntament té a la pàgina Flickr. Els vídeos es guardaran per a muntatges posteriors.

La cessió de les imatges es farà de forma totalment gratuïta.

L’enviament de les imatges implica la cessió a l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos dels drets de reproducció de les mateixes en qualsevol àmbit, suport, mitjà de comunicació o xarxa social.

La reproducció de les imatges anirà sempre acompanyada de l’atribució als autors/es de les mateixes.

 

Conegueu Santa Margarida i els Monjos a través de les seves imatges: