Mercat 2a mà i d'intercanvi el proper 24 de març

EL MERCAT DE SEGONA MÀ I D'INTERCANVI TINDRÀ LLOC EL PROPER DIUMENGE 24 DE MARÇ I LES INSCRIPCIONS FINALITZARAN EL 14 DE MARÇ

Consultar la normativa del Mercat de segona mà i d'intercanvi fent clic aquí

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

NOM DE LA PERSONA REPRESENTANT *

Posar el nom de la persona que omplirà les dades de tot el formulari.

COGNOMS DE LA PERSONA REPRESENTANT *
DNI DE LA PERSONA REPRESENTANT *
Escriu-lo sense punts ni guions.
TELÈFON DE CONTACTE (telèfon mòbil) *
ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC *
ADREÇA *
POBLACIÓ *
CODI POSTAL *
TIPUS DE PRODUCTE QUE ES PORTARAN AL MERCAT *

Especificar tots els productes que es preveu portar al mercat. Si es comprova que el gènere a no es correspon amb aquestes condicions, es pot fer arribar a desmuntar la parada.

NECESSITARÀ TAULÓ? *
L'AJUNTAMENT POSARÀ A DISPOSICIÓ UN TAULÓ DE 3 metres I 2 CADIRES NOMÉS SI ES NECESSARI *

L'Ajuntament disposa d'un número limitat de taulons i cadires. Es important que si es necesari més d'un tauló o demaneu a través de e-mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per tal que es pugui valorar.

Si teniu pensat portar algun penjador de roba o "burra" és molt important que també ho comuniqueu per tal que es tingui en compte a l'hora d'assignar l'espai.

EXPOSO QUE: *

"En coneixement de les condicions del MERCAT DE SEGONA MÀ que es celebrarà el proper dia 24 de març a Santa Margarida i els Monjos, SOL·LICITO: L’autorització per posar una parada per a la venda i intercanvi dels productes anteriorment anomenats en aquesta sol·licitud. DECLARO: He llegit i accepto les condicions publicades a les bases generals per a l'obtenció de llicència per a ocupació de l'espai públic amb motiu de la participació al mercat de segona mà i intercanvi.

DRETS D'IMATGE *

Us demanem el vostre consentiment per poder prendre imatges de les activitats durant la Fira, en les que hi pugueu aparèixer, i que aquestes puguin ser utilitzades per la difusió futura de les activitats de l'Ajuntament a través de les xarxes socials i/o mitjans de comunicació.

IMPORTANT* *

Recordeu que per formalitzar del tot la inscripció cal que feu l'ingrés de 1€ per metre lineal que s'abonarà el mateix dia del Mercat de segona mà i intercanvi.

La setmana de celebració del mercat rebreu un correu informatiu amb les principals recomanacions per muntar. Qualsevol dubte us podeu enviar un e-mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)