Opinió dels grups municipals

Grup municipal PSC

Tornem a escola !!!

Hem començat mandat i  el grup municipal socialista hem continuat treballant per dur a terme el compromís revalidat a les urnes el passat maig. Hem donat suport a les mobilitzacions i la moció que s’ha aprovat en defensa de la pagesia i per un preu just del raïm. Hem reivindicat un any més La Diada de tothom i per a tothom, perquè entenem que és  el moment de trobar l’entesa política necessària per poder avançar realment com a país, dins la pluralitat i diversitat que caracteritza Catalunya, des del respecte a les institucions,  lluny de la confrontació i del desconcert que alguns  han generat.

Comença l’escola i des de l’equip de govern socialista a l’ajuntament, hem treballat per dur a terme obres de millora necessàries als centres escolars, com ara els nous lavabos adaptats a l’escola Samaranch, a l’espera que el departament de la Generalitat realitzi les obres del nou ascensor. Com també les millores en tancaments a la llar d’infants, entre altres.

Arranjaments, programació de cursos,  perquè infants, joves i adults puguin formar-se i educar-se en els centres públics i de qualitat del municipi.

Iniciem doncs curs polític, treballant amb el full de ruta de les propostes a realitzar  aquests propers  anys. I ara que ja s’acosta, us desitgem molt bona Festa Major de Cal Rubió.

www.alteucostat.info   www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: octubre 2019

Grup municipal d'ERC

La Diada Nacional de Catalunya al municipi

El grup municipal d’ERC-AM va declinar participar a l’acte commemoratiu de la Diada nacional convocat per l’Ajuntament de SMiM. Us preguntareu el perquè. El grup socialista del Parlament de Catalunya es va negar a assistir a les celebracions institucionals organitzades pel govern i el Parlament, tot al·legant que s’homenatjava els presos polítics i exiliats i no eren actes inclusius de tota la població. En aquest sentit va ser l’acte institucional organitzat pel govern municipal. No es faria cap menció als presos i exiliats, ni a la defensa dels drets i llibertats més fonamentals. Per aquest motiu el grup d’Esquerra Republicana no va assistir a l’acte.

Davant un 11 de Setembre novament excepcional, amb presos/es i exiliats/des polítics/polítiques, hem de seguir lluitant per construir un futur de llibertat i igualtat per a tothom. La nostra és una causa col·lectiva per l’autodeterminació, pel dret a decidir el nostre futur polític, en democràcia i en llibertat. I el més important, no és ni serà mai el tarannà d’aquest grup municipal dividir la població. Cal tenir en compte a tothom, independentment de la seva ideologia però malauradament el govern municipal massa sovint oblida que van ser molts els vots independentistes en les passades eleccions municipals.

Visca Catalunya.

www.facebook.com/ERCsmonjos         twitter @ERCsmonjos

www.smmonjos.esquerrarepublicana.cat   

 

 Actualització: octubre 2019

Grup municipal de PA-CUP

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Twitter @PACUPSMM

Facebook/pobleactiusmm

Actualització: octubre 2019

Santa Margarida i els Monjos
Opinió PACUP setembre 2019

Grup municipal de Junts x Catalunya

 

Després de 3 mesos de les eleccions municipals  fins avui el grup municipal de Junts per Catalunya NO ha tingut veu en la revista municipal.
En l’anterior edició  tots els grups varen poder dir-hi la seva en relació als resultats electorals, però nosaltres NO. Ho vàrem lamentar i ho vàrem denunciar a les xarxes socials.

Per tant avui primer de tot volem  agrair la confiança dels que ens vàreu votar,  i exposar-vos  que no defallirem en el nostre objectiu com a grup polític per  presentar propostes que millorin el nostre municipi i  denunciar totes aquelles mancances i errades de la gestió del govern socialista.

Hem votat en contra de les retribucions aprovades pels regidors  i en la creació d’un càrrec de confiança, amb sous que van  des de 16.000€ a 40.000€,   8 persones a sou per dirigir  l’Ajuntament.

Hem presentat una moció per la creació i posada en funcionament d’un Centre de dia per la nostra gent gran,  un equipament que fa anys que està als programes electorals, que  tenim l’espai des de fa més de 4 anys però que  no està en  funcionament. Tot els grups hi varen donar suport però és qui governa a qui toca de posar-lo en funcionament. Ho vetllarem.

També hem impulsat l’aprovació d’una moció en suport de les reclamacions de la pagesia de la comarca en les seves reivindicacions per un preu del raïm just.

I en  aquesta Diada  hem participat amb les altres forces independentistes del municipi en un acte de reivindicació per assolir la República Catalana, i de denuncia de la repressió a les nostres llibertats i drets civils i fonamentals, a les portes de la sentència del judici de la vergonya.

Seguim...

 

Actualització: octubre 2019