Opinió dels grups municipals

Grup municipal PSC

Diada Nacional de Catalunya i inici de curs

La diada nacional de Catalunya és només d’una part dels catalans? Els i les socialistes tenim molt clar que aquesta festa és de tothom i no només d’aquells que darrerament es pensen que és de la seva propietat. És un bon moment per trobar tot allò que com a societat ens fa créixer i que com a país ens fa avançar, més enllà de nacionalismes i patriotismes. És el viure i conviure en aquest territori que tots estimem al marge de  conviccions polítiques. I amb la diada, arriba un nou curs. Els centres educatius al nostre municipi ja estan a punt per acollir els infants que han d’afrontar el curs i l’amplia oferta d’activitats municipals que els diferents serveis de l’ajuntament programen. Per millorar l’accessibilitat i seguretat, a banda de les inversions a fer resultat dels pressupostos participatius, s’ha construït un nou vial cívic al c/de les flors, seguint el pla d’eixos cívics i carrils bici. Iniciem també un apassionant curs polític, amb l’horitzó d’unes noves eleccions municipals, on els veïns i veïnes sabrem valorar la feina ben feta del nostre equip de govern, que treballa pel que realment importa: les persones! Som-hi!!

www.alteucostat.info   www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: setembre 2018

Grup municipal de PA-CUP

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Twitter @PACUPSMM

Facebook/pobleactiusmm

Actualització: setembre 2018

Santa Margarida i els Monjos
Opinió PACUP setembre 2018

Grup municipal d'ERC

L’1 d’octubre és del poble, que no ens el preguin

A Esquerra Republicana sempre hem cregut que hauríem d’avançar units, en la diversitat ideològica, per fer un municipi cult, just, solidari, de progrés, per tothom.

Però l’altre part ho impossibilita amb obscurantisme administratiu,  manipulant, o no signant a favor de la democràcia com ho van fer, a proposta del Consell Comarcal, tots el municipis de la comarca -de totes les ideologies- excepte SMiMonjos i Pontons (PP).

La falta de criteris democràtics també es va patir amb el Referèndum de l’1-O; quan van defensar -com el PP i Cs- l’article 155, o quan s’han negat a demanar la llibertat dels presos polítics.

Quan celebrem el primer aniversari de l’1-O i anem cap a noves eleccions municipals, la situació no ha millorat. L’alcaldessa va reconèixer al Síndic de Greuges que no ha elaborat el reglament obligatori: “...que reguli les condicions d'accés i d'ús dels mitjans pels regidors i els grups municipals constituïts al si de la corporació”.

Seguiríem, però ja no ens deixen més espai per explicar-nos... És aquesta una “finca privada”?

www.facebook.com/ERCsmonjos         twitter @ERCsmonjos

www.smmonjos.esquerrarepublicana.cat   

 

 Actualització: setembre 2018

Grup municipal de Junts x Catalunya

 

 

Actualització: setembre 2018